Advertisement

Παοκ Παο 2-1 / Pana8hnaikos Paok 2 0 Youtube : Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!!

Παοκ Παο 2-1 / Pana8hnaikos Paok 2 0 Youtube : Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!!. Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Raya and the last dragon.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017.

Paok Pana8hnaikos 2 1 Highlights 13h Ag Superleague 20 12 2020 Youtube
Paok Pana8hnaikos 2 1 Highlights 13h Ag Superleague 20 12 2020 Youtube from i.ytimg.com
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest.

Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές.

Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Gr pag 10 yıl önce. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι!

Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Gr pag 10 yıl önce.

Paok Pao 2 1 O Mpergk Xanei Pen Gia Isofarish 2013 P1100518 Youtube
Paok Pao 2 1 O Mpergk Xanei Pen Gia Isofarish 2013 P1100518 Youtube from i.ytimg.com
Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές.

Gr pag 10 yıl önce.

Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis!

Raya and the last dragon. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Gr pag 10 yıl önce. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis!

Paok Pana8hnaikos 2 1 Highlights Vid
Paok Pana8hnaikos 2 1 Highlights Vid from newspao.gr
44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Gr pag 10 yıl önce. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Raya and the last dragon.

Raya and the last dragon. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague!

Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη παοκ παο. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017.

Posting Komentar

0 Komentar